Arctisztító kezelés

Arctisztító kezelés

Az egészséges, ápolt bőr eléréséhez elengedhetetlen a rendszeres, kozmetikus szakember által végzett arctisztítás. Normál bőrű vendégeinknek, a 2-3 havonta történő arctisztítás javasolt. Problémás, zsíros, mitesszeres bőr esetén azonban szinte kötelező a bőr havonkénti tisztító kezelése, átmeneti jelleggel pedig akár 2 hetente is szükséges lehet beiktatni a kezelést, a jobb bőrállapot elérése érdekében

 

 

Fontos, ha szeretnéd elkerülni az elhúzódó, sok nyomkodással járó arckezeléseket, akkor a nyaralások és a napos évszak beköszönte előtt feltétlenül szánj időt a tisztító kezelésre. Ezzel a bőrödnek tett apró figyelmességgel megkímélheted magad a nap által bőrbe égetett szennyeződések jóval kellemetlenebb, hosszadalmasabb, időigényesebb eltávolításától. Tipp: a dekoltázsod és a hátad tisztító kezeléséről se feledkezz meg!

 

Hogyan zajlik a kezelés?

 

Arctisztítás első lépéseként letisztítjuk a bőrt. Arctejjel és arctisztítóval a bőrfelszínről eltávolítjuk a sminket, a szennyeződéseket, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, de még az izzadságcseppeket is.

 

A tisztítás további szakaszában kémiai arcradírt használunk. Az enzimes peeling sokkal kíméletesebb a bőrhöz, hiszen nem a hagyományos szemcsék dörzsölődése révén távolítja el az elhalt hámsejteket, hanem kémiai reakció útján feloldja azokat. Kényeztetésül és hogy helyreálljon a bőr pH szintje, az arc tonikos áttörlése következik. A finom, puha, és az enzim peeling összetevőinek köszönhetően már jóval hidratáltabb bőr, most már készen áll az arctisztítás következő szakaszára.

 

Az előkészített bőr masszázsa következik, ami az arctisztító kezelés legkellemesebb része. A masszázs előtt és alatt a megfelelő hatóanyagok bejuttatása mellett arra is ügyelünk, hogy bőröd felpuhuljon. Ez a hagyományos gőzölés helyett bőrpuhító krémmel történik. A melegítő krémmel végzett felpuhítás az érzékeny, rosaceás bőrű vendégek mellett, a műszempillát viselők számára is egy megnyugtató alternatíva, hiszen a szempillaragasztót nem gyengíti, és a nagyon érzékeny bőrt sem irritálja.

 

Amint a bőr kellő mértékben felpuhult, jöhet is a valódi tisztítás, az aknék, mitesszerek, grízek eltávolítása. A tisztító, nyomkodással járó kezelés megéri, mivel a bőr pórusainak alapos kitisztításával megakadályozható az újabb, illetve súlyosabb aknék, pattanások kialakulása.

 

 

Az arctisztító kezelés következő lépésében nyugtató, gyulladáscsökkentő és regeneráló peptidekkel csepegtetjük be a bőröd, és C-vitaminos szérummal kezeljük, melynek hatására vendégeink sokkal gyorsabb bőrregenerálódásról számoltak be. Ezt követően pórusösszehúzó és gyulladáslehúzó pakolás felhelyezése következik.

 

A pakolás lemosása és bőröd tonikos áttörlés után jön a mélyhidratáló, nyugtató, bőrfeltöltő hatású búcsúkrém. Végezetül, a kezelés lezárásaképp, egy randi-biztos, gyógynövényes, faggyútermelést szabályzó alapozóval tesszük sugárzóbbá az arcod, melyet a gyorsabb gyógyulás érdekében akár egész estére magadon hagyhatsz. Másnapra bőröd pedig finom puha, üde és friss lesz.

 

ÚJDONSÁG: Tisztító Kezelés Plusz. A felnőttkori problémás bőrök ápolására, a tiszítás mellett anti-aging elemekkel bővített kezelés.

 

Kezelés időtartama:
90-120 perc

 

 

 

Bemutatkozás