Savas bőrmegújító kezelések

Savas bőrmegújító kezelések

A savas hámlasztás a bőr természetes regenerálódási folyamatának helyreállítását segíti elő. A kíméletes, lépésről-lépésre alkalmazott hámlasztás igazi jolly-joker, hiszen anti-aging hatása mellett a legtöbb zavaró bőrhiba és probléma kezelésére megoldást nyújt. Jó hír, hogy az újgenerációs (PHA) savak használata még az irritált, érzékeny bőr kezelését is lehetővé teszik. Önálló kezelésként és kúrában is alkalmazható.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

 

Először is tudnod kell, hogy a Mesotica savjaival végzett bőrmegújító kezelések fájdalommentesek, kozmetikusok által is végezhető kezelések. A bőrgyógyászok által használt drasztikus hatású savakkal szemben, ezek fokozatosan és finoman távolítják el az elhalt hámréteget, így a kezelés alatt maximum enyhe bőrpírt és utána púderes hámlást okoznak. Az eredmény szép, így akár randevúra is mehetünk közvetlenül egy-egy kezelés után.

 

A kezelés menete: az arcodat a szennyeződésektől, sminktől megtisztítjuk. Ez után felhelyezésre kerül a savkoktél, amit a választott kezelési típustól függően, 4-15 perces hatóidőt követően semlegesítünk, majd a bőrprobléma szerinti peptidek gépi bejuttatása következik, végezetül egy nyugtató gélmaszk. A kezelés záró lépése a befejező ceramidos krém és / vagy fényvédős arckrém. 

 

Fontos: fényvédő használata a savas kúra alatt és utána 2 hétig kötelező, legalább SPF 30-as termékkel, melyet akár szalonunkban is beszerezhetsz.

 

 

Önálló kezelésként

 

Önálló kezelésként is alkalmazható, ez esetben a savak mélyhidratáló hatása érvényesül elsősorban. Pl. MESOTICA PEEL&GO SAVAS KEZELÉS. Ha kipróbálnád a sav-érzetet, akkor ajánlom ezt az 1 alkalmas savas kezelést. 8-16%-os savakkal, bőrállapottól függően. Fényvédelem mellett nyáron is végezhető

 

Kúrában alkalmazva

 

Kúrában alkalmazva, 4-6-8 hét leforgása alatt komoly változás érhető el: a bőr visszafiatalodik, üde, hidratált, sugárzó lesz. Az új hámréteg születésével az olyan problémák, mint az aknék, hegek, pigmentfoltok, ráncok, és száraz bőrérzet jelentősen mérséklődik, megszűnik. Az eredmény hosszú hónapokra megőrizhető megfelelő bőrápolás és fényvédelem mellett. Kúra évente 1-2 alkalommal javasolt. A kúra alkalmai 7-10 naponta követik egymást, ez sem több, sem kevesebb nem lehet. 

 

 • MESOTICA BŐRFRISSÍTŐ, KIEGYENLÍTŐ, HIDRATÁLÓ SAVAS KÚRA (4 ALKALOM)
  Bőrfrissítő savas kezelés 4 alkalmas kúrában, 8%-tól 16%-ig fokozatosan felvitt saverősséggel. Fényvédelem mellett nyáron is végezhető.

 •  MESOTICA ÚJJÁÉPÍTŐ, ANTI-AGING, SAVAS HÁMLASZTÓ KÚRA (6 ALKALOM)
  Látványos eredményt adó hámlasztó kúra rutinos és/vagy nem túl érzékeny bőrűvendégeknek, 8%-30% saverősséggel. Ősztől tavaszig ajánlott.

 •  MESOTICA ÁTSTRUKTÚRÁLÓ SAVAS HÁMLASZTÓ KÚRA (8 ALKALOM)
  Átstruktúráló hatású, kimagasló eredményt adó hámlasztó kúra a teljes bőrmegújításérdekében, heges, aknés bőrre, erős bőrszerkezet javító, anti-aging hatással, 8%-40% saverősséggel. Ősztől tavaszig ajánlott.

 •  MESOTICA PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ SAVAS KÚRA (4 ALKALOM) + OTTHONI TERMÉKKEL
  Bőrszín kiegyenlítő kúra hyperpigmentált bőrre, 8%-28% saverősséggel. A fokozott hatás érdekében, 15-20 napon át otthoni kezelés javasolt.* Ősztől tavaszig ajánlott.

 

 

Meddig tart a kezelés hatása?

 

A savas bőrmegújító kezeléssel elért jelentős javulás érhető el, különösen a hosszabb és erősebb savakkal végzett kúrák esetében. A felszíni ráncok eltűnnek, a mélyebb barázdák mérséklődnek, az aknék és tág pórusok visszahúzódnak, a faggyútermelés normalizálódik, a bőr hidratáltsága jelentősen javul, a pigmentfoltok elhalványulnak. A kulcs a tartósságban itt is a megfelelő otthoni bőrápolás, melyben a fényvédők használatának kulcsszerep jut, különösen, ha a savas kúra céljai között a pigmentfolt halványítás is szerepelt.

 

Mit tehetsz a kezelés tartóssága érdekében?

 

Otthoni arcápolási szett összeállítása minden kúra elején javasolt Mesotica termékekből, igény szerint: Letisztító (200 ml), Tonik (200ml), Nappali gélkrém (120 ml), Fényvédő nappali krém (77 ml), Éjszakai tápláló arckrém (120 ml).

 

*Pigmentfolt otthoni kezeléshez szükséges termékek szintén megvásárolhatók a szalonban: MelanoPeel 28% halványító savkomplex 50 ml, pH Balance tonik 250 ml, Ceramide Complex barrier helyreállító arckrém 120 ml.

 

Kezelés időtartama:
45-60 perc / alkalom
Bemutatkozás