Szőrtelenítés

Szőrtelenítés

Szőrtelenítés steril gyantával

A szőrtelenítésnek több módja is létezik, ezek közül a steril gyantázást végezzük. A gyantapatronban felmelegített, egyszer használatos gyanta a megfelelő hőmérsékletre melegítve, majd a bőrre kenve és onnan tépőcsík segítségével, egy gyors és határozott mozdulattal eltávolítva, csíkról-csíkra szabadít meg a nem kívánatos szőrszálaktól. A gyantázás során odafigyelünk rád: kíméletesen, de határozott mozdulatokkal dolgozunk, így hamar túlesünk a kellemetlenebb részeken.

 

Tudjuk, hogy az intim testrész ápoltsága korosztálytól függetlenül mindenki számára fontos, ezért az arc, áll, bajusz, orrszőr, szemöldök, karok, lábak vagy akár a teljes test gyantázása mellett az intim területek szőrtelenítését is ránk bízhatod!>Hogy kellemesebben érzed magad az intim gyantázás során, egy egyszer használatos, eldobható papír bugyit adunk, így a kezelés alatt sem fogod meztelennek érezni magad! Az intim gyantázáshoz egy speciális, a bőrödhöz nagyon kíméletes, de az erős szőrszálakkal  könyörtelen gyantát használunk, amit a maximális higiénia betartása mellett, egyszer használatos spatulával viszünk fel.

 

Mire számíthatsz közvetlenül a gyantázás után? A szőrtelenítés végén a kezelést ápoló, nyugtató hatású, aloe vera tartalmú spray alkalmazásával zárjuk, ezzel pedig a bőr legkisebb irritációja is kivédhető.

Mire számíthatsz néhány hét múlva? A gyantázás után a szőrök 1-2 hétig még nem láthatóak, majd lassan elkezdenek kinőni, majd a 3.4. héten újra gyantaértetté válnak. Ha a következő gyantázást tervezd, fontos, hogy legalább 3-5 mm hosszú szőrrel érkezz, mivel ebbe tud leginkább belekapaszkodni a gyanta!

 

A nők mellett sok férfi vendég is megfordul nálam, sportolók, úszók, futók, testépítők, náluk pedig a teljes test szőrtelenítése megkerülhetetlen havi rutin. De nem csak számukra, hanem a megjelenésükre igényes minden férfi számára praktikus megoldás a gyantázás.

 

A gyantázás után a szőrök 1-2 hétig nem láthatóak, majd lassan kezdenek kinőni, míg a 3.4. héten újra gyantaértettek lesznek. Jó, ha tudod, hogy 3-5 mm-es szőrbe tud leginkább belekapaszkodni a gyanta, így ennek megfelelően kérj időpontot!

 

A gyantázás időtartama területtől függően:
5-20 perc
 

Szőrzet halványítása szőkítéssel

Ebben az esetben szőreltávolításról nem beszélhetünk, de optikailag jó eredmény érhető el szőkítéssel is. A kar-, és arcszőrzet, esetleg a hason, az intim terület fölött elhelyezkedő hasi csík szőkítése jó alternatíva azok számára, akik idegenkednek a gyantázástól.

A szőkítést leginkább kisebb területre és gyérebb, puhább szőrtípussal rendelkezőknek ajánljuk, de tinédzser korú vendégeink számára is jó alternatíva ez a fájdalommentes eljárás, ami már fiatal korban hozzásegíthet az esztétikus megjelenéshez.

A szőkítés időtartama:
10-15 perc
Bemutatkozás