Szájtetoválás

Szájtetoválás

Miért festik a nők évezredek óta a szájukat? Miért a rúzs a legnagyobb számban eladott kozmetikai termék? Nos, azért, mert az ajkak a szexualitás legerőteljesebb kifejezői.

A szájtetoválás nem a lusták választása. Kevés nőt áld meg a természet tökéletes ajkakkal és az idő múlása sem javít rajta: a száj veszít teltségéből, színéből, de akár szabálytalan alak is kialakulhat. A sminktetoválás segít, hogy magabiztosabban érezd magad!

 

 

Esztétikai korrekció és volumennövelés szájtetoválással

 

A teljes ajaksatírral készülő sminktetoválás visszahozza, amit az idő elvett. Sőt, még többet is ad: egységes tónust az ajkaknak, ami optikailag növeli a száj vastagságát, ezért a kevésbé dús ajkakkal megáldottaknak már önmagában jelentős esztétikai javulást eredményez. Sőt, az ajaktetoválással a kisebb esztétikai hibák is eredményesen javíthatók, mint például a fakó szájszín, foltos ajkak és a szabálytalan forma.

 

Mit jelent a teljes ajaksatírozás?

 

Teljes ajaksatírral készülő szájtetoválásról beszélünk, amikor a szájkontúrtól befelé haladva az ajkak egész területe egyenletes színezetet kap, tehát a szájkontúr és az ajkak többi része egybeolvad. A végeredmény magáért beszél: egyenletes árnyalatú, friss, üde, formailag tökéletesített ajkak.

 

Hogyan válasszunk színt?

 

Színválasztásnál érdemes a színtípusunkat / évszaktípusunkat szem előtt tartani és figyelembe venni eredeti ajakszínünk adottságait – világos, sötét alapszínű-e. Általánosságban igaz, hogy a természetes ajakszínt visszaadó pigment színekkel a mindennapokra alkalmas, naturális hatást érhetünk el, míg az élénkebb, teltebb színek sminkelt hatást eredményeznek.

 

 

Hogyan zajlik a szájtetoválás?

 

A teljes ajaksatír a sminktetoválások közül egy nagyobb lélegzetvételű kozmetikai beavatkozás, és többszöri találkozást jelent. Ennek első lépése a konzultáció. A konzultáción átbeszéljük a fennálló igényeket, problémát és a vágyott eredmény kivitelezhetőségét, valamint szó esik a herpeszre hajlamos egyénekre vonatkozó megelőző gyógyszeres kezelésről.

A tetoválás érzéstelenítés alatt zajlik (bőrön át felszívódó) és kb. 120 percig tart. A teljes gyógyulási folyamat 4-6 hét, ennek letelte után kerül sor a korrekciós alkalomra, mely lehetőséget ad a tetoválás tökéletesítésére.

A korrekciót követően ugyanazok az óvintézkedések érvényesek, mint a friss tetoválásra, melyek közül a legfontosabb az UV-védelem, és a teljes szolárium stop. A korrekció utáni gyógyulási folyamat lezárultával pedig már valóban élvezhetjük a sminktetoválásunk minden előnyét és örömét.

 

Mennyire tartós a szájtetoválás?

 

A mai sminktetoválások már nem „örökre” szólnak. A szájtetoválás általánosságban 3-5 évig látható és fokozatosan halványul el, ennek előnye, hogy:

  • lehetőséget ad, hogy pár év múltán más sminkstílushoz igazíthasd megjelenésed,
  • nem kell átélni színváltozást, mivel még a szervezet lebontási folyamatainak beállta előtt kikopik a tetoválófesték,
  • az idő múlásával bőrünk öregedésével és megereszkedésével megváltozó vonásaink nem befolyásolják előnytelenül az egykor ideális sminktetoválást.

 

Kérdésed van? Jelentkezz konzultációra, foglalj időpontot!

 

Nagyörs Nikoletta sminktetováló 0670 370 7563

 

Árlista

 

Sminktetoválás a Different Me Beauty-ban

Bemutatkozás