Szemhéjtetoválás

Szemhéjtetoválás

Sokakat foglalkoztat, hogyan tehetnék tekintetüket üdébbé, szemüket hangsúlyosabbá, ám még többen vagyunk, akik nem szeretnek sminkelni. Nekik találták ki a szemhéjtetoválást, ami a sminktetoválások közül a legváltozatosabban kivitelezhető tartós smink.

 

Hogyan válassz stílust és formát?

 

Szemhéjtetoválásnál mindig a szempillák és a szem ívének kiemeléséről van szó, ami többnyire fekete, barnás-fekete színnel készül és intenzitásában térhet el egymástól.

Ahogy a hétköznapi és alkalmi sminkek között, úgy a sminktetoválás során kivitelezett szemhéjtetoválásokban is széles a skála, a natúr hatásútól egészen a Kleopátra-tusvonalig, ezért amit a szemhéjtetoválás előtt érdemes végiggondolni, az hogy milyen stílusú sminket viselünk magabiztosan, egyáltalán szoktuk-e sminkelni magunkat.

 

Szempillatő sűrítés – természetesen szép

 

A természetes szépség hangsúlyozásával nem tévedhetünk, ezért minden „kezdő” szemhéjtetoválásban gondolkodónak ajánljuk, hogy első alkalommal visszafogott hatású tetoválást válasszon.

 

 

A szempillatő sűrítés a legtermészetesebb hatású sminktetoválási eljárás, melynek során a pillatövekbe tetovált pigmentek töltik ki a szemhéj pillái közti üres teret, így a szempilla sminkelés nélkül is dúsabbnak hat. Kiemeli a szem természetes ívét, kifejezőbb, nyíltabb tekintetet biztosít. Úgy ad magabiztos megjelenést, hogy közben senkinek sem jut eszébe a smink szó. Ébredés után is velünk van, és nem maszatolódik el.

  

Szemhéjtetoválás haladóknak

 

A szempillatő sűrítés a szemhéj tetoválások között a legvisszafogottabb technika, mely csak és kizárólag a szempillák közötti területet érinti. Ezt követi intenzitásában a vékony szemhéj vonal (ún. normál kontúr), enyhe vastagsággal, és visszafogott véggel. Ez pedig tovább építhető különféle intenzitású füstös hatásokkal, vastagítással, hosszítással.

 

Hogyan zajlik a szemhéjtetoválás?

 

Röviden: csukott szemmel és bőrön át felszívódó érzéstelenítéssel.

Hosszabban kifejtve: a sminktetoválás egy nagyobb lélegzetvételű kozmetikai beavatkozás, mely többszöri találkozást jelent. Ennek első lépése a konzultáció. A konzultáción átbeszéljük a fennálló igényeket, problémát és a vágyott eredmény kivitelezhetőségét.

A tetoválás választott technikától függően kb. 60-90 percig tart. A teljes gyógyulási folyamat 4-6 hét, ennek letelte után kerül sor a korrekciós alkalomra, mely lehetőséget ad a tetoválás finomítására.

A korrekciót követően ugyanazok az óvintézkedések érvényesek, mint a friss tetoválásra – melyek közül a legfontosabb az UV-védelem, teljes szolárium stop. A korrekció utáni gyógyulási folyamat lezárultával pedig már valóban élvezhetjük a tartós sminkünk minden előnyét és örömét.

 

Mennyire tartós a szemhéjtetoválás?

 

A mai sminktetoválások már nem „örökre” szólnak. A szemhéjtetoválás általánosságban 1-3 évig látható és fokozatosan halványul el, ennek előnye, hogy:

  • lehetőséget ad, hogy pár év múltán más sminkstílushoz tudd igazítani a megjelenésed,
  • nem kell átélni színváltozást, nem lesz kékesen, szürkésen halványuló a tartós smink, mivel még a szervezet lebontási folyamatainak beállta előtt kikopik a sminktetoválás,
  • az idő múlásával bőrünk öregedésével és megereszkedésével megváltozó vonásaink nem befolyásolják előnytelenül például az egykor ideális íven futó tusvonal tetoválást.

 

Kérdésed van? Jelentkezz konzultációra, foglalj időpontot!

 

Nagyörs Nikoletta sminktetováló 0670 370 7563

 

Árlista

 

Sminktetoválás a Different Me Beauty-ban

 

 

Bemutatkozás