Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia

Még hogy, a szépségért meg kell szenvedni?! Az általunk használt mezoterápiás készülék az elektroporációs és elektro-ozmózis technológiákat ötvözi, melyek mindegyike tű nélküli eljárás, így garantáltan fájdalommentes, bőrre gyakorolt pozitív hatása azonban lenyűgöző. Önálló kezelésként, hidratálásra, mélyebb hatóanyag bevitelre ajánlott.

 

 

Mezoterápia

 

A tű nélküli mezoterápiás kezelést professzionális készülékkel végezzük. A beavatkozás során, a speciálisan modifikált rádiófrekvencia segítségével, a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornákon keresztül, a hatóanyagok 90%-a a bőrszövetbe jut. A tű nélküli mezoterápia legnagyobb előnye, hogy a hatóanyagokat a bőr irha rétegébe juttatja.

 

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitamin komplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. A hatóanyagok stimulálják a bőrsejtek szerkezetét, mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét, késleltetik a bőr öregedésének látható jeleit. A bőr bársonyosabb, feszesebb, egészségesebb, simább és sugárzóbb lesz. A ráncok láthatósága érzékelhetően csökken. Látványos eredményeket értünk már el vele az arcon, különösen az úgynevezett mérges ráncok (szemöldök között kialakult barázdák) eltüntetésében, de a nevetőráncokra is jól alkalmazható.

 

Az eredmény már az első kezelés után látszik, de 3 alkalmat javaslok a tartósabb eredmény érdekében. Ennyi alkalom szükséges, hogy a bőrt fel tudjuk tölteni a következő hónapokra való „útravalóval”.

 

Tipp: A kúra eredményessége érdekében naponta 2-3 liter folyadék (szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása javasolt.

 

Kezelés időtartama:
6-8 perc kiegészítő modulként
Bemutatkozás