Smink

Smink

Hogyan készül a smink? A sminkelést az arcbőr letisztításával és hidratálásával kezdjük, ezzel adva megfelelő tartós alapot. Nagyon fontos, hogy mindig a bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémmel dolgozzunk és ezt be is tartjuk.

 

 

Ezután következik az alapozó kiválasztása és felvitele. Itt több lehetőség is adott: sokan kérik, hogy saját, otthonról hozott termékkel dolgozzunk – igény esetén természetesen erre is van mód. A hagyományos alapozók mellett problémás és idősebb bőr esetén, a Wonder Pearls optikailag fiatalító kagylógyöngy púder-alapozót ajánljuk vendégeinknek, mely a viselés ideje alatt is segíti a gyulladt, problémás bőr légzését, továbbá idősebb, feszességét vesztett bőr esetén csodálatosan egységesség teszi a bőrfelszínt, nem ül bele a ráncokba és kellemes fátyolfényével üde, friss hatást ad még az energiavesztett bőrnek is.

 

Ha elkészült a szép alap, máris jöhetnek a színek. Tévhit, hogy a ruha színéhez kell sminkelni: a harmonikus sminkhez, a szem és a bőr színéhez igazodó szemhéjpúder, pirosító és rúzs árnyalatot érdemes választani, azaz úgynevezett évszak-típus szerint sminkelni.

 

Ha szilveszteri vagy parti smink készül, akár tincses műszempilla ragasztására is van mód előre egyeztetés esetén.

 

Tipp: Szempilla liftinggel nem csak a műszempillát spórolod meg, de a buli másnapján is igéző tekinteted lesz ... És még további 4-6 héten át. Fontos: Ha a Szempilla liftinget is szeretnéd kérni, jelentkezz be rá a smink készítése előtt néhány nappal, mert a frissen liftingelt szempillát 24 órán át nem érheti víz, és így a sminkelést sem javasoljuk ezen idő alatt. 

A smink készítés időtartama:
kb. 30-60 perc
Bemutatkozás