Szempillafestés

Szempillafestés

Szempillafestés

A szem a lélek tükre - tartja a mondás. Tegyük hát ellenálhatatlanná a pillantásunkat! Tartós szempillafestéssel időt spórolsz, hiszen elég 3-4 hetente befestetni a szempilláidat, és nem szükséges naponta spirálozgatni.

 

 

Ez a gyors, tartós eljárás nagyon hangsúlyossá teszi a szempillákat: arckaraktered, hajszíned szerint választhatsz fekete vagy barna festékszín között. Ha nagyon világos a hajszíned, vagy már őszülsz, akkor is jó választás a szempillafestés, hiszen ez a teljesen allergia mentes festék a legvilágosabb színt is befogja.

 

A tartós szempillafesték hatóideje 8 perc, mely idő alatt szigorúan csukott szemmel kell ülnöd, hogy a festék ne menjen a szemedbe. A festéket a hatóidő végén lemossuk a szempillákról, és már el is készült a ragyogó tekintet! 

 

Sokan aggódnak, hogy a festék a bőrt a művelet során megfogja, de megnyugtatlak, hogy nem.

 

Bár a szempillafestés rutin művelet, mégis komoly munka, nagy precizitást, odafigyelést igényel, hiszen egy nagyon érzékeny szerv, a szem épségéről van szó. Éppen ezért, ezzel otthon inkább senki se kísérletezzen!

Kezelés időtartama:
10-15 perc
 

 

Lash Lift Pro - szempilla lifting

 

Nyíltabb tekintet, ragyogóbb kisugárzás, abszolút természetes saját pillák. Ez a göndörítő eljárás, a saját szempilláid tartós ívelését jelenti. Fájdalommentes, kíméletes, azonnali látványos eredmény, optikailag hosszabbnak, dúsabbnak ható pillák, akár 6-8 héten át. Nem töri meg a szálakat, hosszú távon is alkalmazható. Sőt, sminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető is. Érzékeny szemű vendégeknél is jól bevált. 

 

 

Hogyan készül a szempilla lifting?

 

A szempilla lifting csukott szemmel történik. Első fázisban egy ideiglenesen rögzített, szilikon alátét kerül a felső szemhéjra, amire felfésüljük a szempilláidat. A szilikon alátét adja meg az ívet a szempilládnak, és ezt az ívet fixáljuk. A folyamat során tartós szempillafestés is kérhető, így 2:1-ben be is tudjuk festeni a pillákat. Ezt a megkoronázó lépést mindenkinek javasoljuk, mert így lesz még gyönyörűbb tekintet. A festést követően ápoló olajjal kezeljük a pilláidat, hogy fényes és egészséges legyen. Záró lépésben pedig eltávolítjuk a szemhéjadról a szilikon alátétet.

 

Érdemes tudnod, hogy a szempilla liftingnél csak a saját szempillád kerül kezelésre, semmilyen műszál vagy egyéb kellék nem kerül fel tartósan. A végeredmény maximálisan természetes.

 

Tipp: A szempilla emelést elég 1,5-2 havonta ismételni, míg a szempillafestést havonta javasolt.

 

Kinek ajánlott a szempilla lifting?

 

Szempillájuk ívével elégedetleneknek

 

  • Ha szempillád hosszú, de kicsi benne az ív.
  • Ha szempillád erősen lefelé álló.
  • Ha szempillád rövid, mert az eljárás után felfelé emelve hosszabbnak hat.

Fiatalos, nyílt tekintetre vágyóknak

 

  • Ha szemhéjad enyhén takarja a szemed (ún. lógó szemhéjad van) és tekinteted amiatt fáradtnak, szemed kisebbnek tűnik. Ilyen esetben a szempillatő emelésével a tekinteted kinyílik, a szem nagyobbnak hat, ez pedig fiatalít.
  • A szemhéjplasztikát ezzel a megoldással el tudod halasztani, vagy akár ki is válthatod.

Férfiaknak és tartós, praktikus megoldást keresőknek

 

  • Ha a műszempilla nem alternatíva számodra, mégis fontos a szép, ápolt megjelenés.
  • Ha szempillaspirálra érzékeny a szemed, a szempilla lifting megoldás lehet számodra. Fontos: ekkor az eljárás előtt konzultáció szükséges.
  • Férfiaknak is bevált megoldás a szempilla lifting, mivel gyorsan elkészül, nem igényel "gondozást" és hosszan tartó eredményt nyújt.

 

Előtte-utána képek

 

 

Kezelés időtartama:
60 perc
Bemutatkozás