Sminktetoválás

Sminktetoválás

 

Olyan sminkre vágysz, ami nem maszatolódik el? Szívesen spórolnál reggelente perceket a készülődésből? Szemüvegesként nehezebb a mindennapi smink kivitelezése? Kikopott a szemöldökszőröd, kifakult a szád színe, esetleg aszimmetriát látsz az ajkadnál vagy a szemöldököd ívei közt? Üdébb tekintetre vágysz? Ezeken és még több esztétikai problémán tud segítni a sminktetoválás.

 

 

Szemöldöktetoválás, szempillatő sűrítés és teljes ajaktetoválás

 

A sminktetováló ipar rohamtempóban fejlődik, az alkalmazott technikai feltételek és a színezőanyagok, az úgynevezett pigmentek összetételében már 5 év alatt jelentős a minőségi ugrás. Felejtsük el a mogyorókrém evés után maradt barna szájkontúrt és a bohóc szemöldököket, a szürkés-kékes börtöntetoválásra emlékeztető vonalakat! Ezek mind a sminktetoválás hőskorából, a 90-esévekből ránk maradt ijesztő szellemek. (Eltávolításukra a Different Me szalon kínál megoldásokat.)

 

SMINKTETOVÁLÁS A DIFFERENT ME BEAUTY SZALONBAN

 

A Different Me szalon sminktetoválásait Nagyörs Nikoletta kozmetikus, sminktetováló végzi. A vonzó végeredményről a precíz tervezés mellett, a magas színvonalon elsajátított szaktudás, számos továbbképzés és több budapesti szalonban szerzett gyakorlata gondoskodik.

 

 

Választható területek és tetoválás típusok

 

 

Természetesség

 

A sminktetoválások finom megoldásokkal készülnek: a modern, legújabb trendek szerint, a természetesség jegyében, vagy vendégigény szerint akár határozottabb színekkel, a sminkelt hatást célozva meg - de mindig az esztétikusságot szem előtt tartva.

 

Színtartósság

 

Az alkalmazott pigmentek tartósak, az idő múltával a szinüket megőrizve halványulnak el, így az esedékes frissítésig is esztétikus marad a kozmetikai sminktetoválás megjelenése. Nem tapasztalható szürkülés, vörösödés és lilulás, a pigmentek évek óta bizonyítanak.

 

Hogyan zajlik a sminktetoválás?

 

A sminktetoválás egy nagyobb lélegzetvételű kozmetikai beavatkozás, mely több alkalmas találkozást jelent. Ennek első lépése a konzultáció. A konzultáción átbeszéljük a fennálló igényeket, problémát és a vágyott eredmény kivitelezhetőségét. Szájtetoválás esetén többek között szó esik a herpeszre hajlamos egyénekre vonatkozó megelőző gyógyszeres kezelésről. 

 

A sminktetoválás napján előrajzolással kezdünk, majd a közösen egyeztetett forma véglegesítése után és az érzéstelenítő krém hatása alatt kerül sor a tényleges tetoválásra, mely a választott területtől függően 50-120 percig tart.

 

A teljes gyógyulási folyamat 4-6 hét, ilyenkor a tetovált területnek kiemelt gondoskodásra van szüksége. A tetoválás utóápolásáról szóbeli és írásbeli tájékoztatót adunk legkésőbb a tetoválás napján, melyek betartása saját érdek, a szép, egyenletesre gyógyult végeredmény érdekében.

 

A záró találkozásunk a korrekció napján van, melyre a sminktetoválást követő 5-6. héten, de nem később, mint 3 hónap múltán kerül sor. Ilyenkor van lehetőség finomítani vagy intenzívebb színűvé tenni a már első körben kivitelezett tetoválást.  A korrekciót követően ugyanazok az óvintézkedések érvényesek, mint a friss tetoválásra – melyek közül a legfontosabb az UV-védelem, teljes szolárium stop. A korrekció utáni gyógyulási folyamat lezárultával pedig már valóban élvezhetjük a tartós sminkünk minden előnyét és örömét.

 

Konzultáció időtartama:
30 perc

 

Tetoválások időtartama: területtől függően 50-120 perc

 

Ízelítő a legfrissebb sminktetoválásokból

 

Bemutatkozás