Hidroabrázió

Hidroabrázió

A bőrcsiszolás kíméletes fajtája, a hidroábrázió. A kezelés során az ultrahang segítségével szétporlasztott vízcseppek apró mikro-robbanásai segítik eltávolítani az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a bőr felszínéről.

 

 

A kezelés kíméletes, így érzékeny bőrűeknek is megfelel. A kezelésnek nincs mellékhatása, érzékenységet nem okoz, a magas ultrahang frekvencia miatt elpusztuló baktériumoknak köszönhetően pedig, a felülfertőzés veszélye kizárható.

 

Sőt, a kezelés közben használt tonik hűsíti, hidratálja a bőrt, a rezgések hatására pedig felpezsdül a bőr mikrokeringése, és az oxigén ellátása is nő. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is.

 

Napozni szerető, szoláriumba járó vendégeknek is javasolt beavatkozás. Nyáron is alkalmazható, teljesen fájdalommentes eljárás. Érettebb bőr és zsíros bőr esetén különösen ajánlott a kezelés, hiszen ennél a két bőrtípusnál a kissé vastagabb, érdesebb tapintású bőrfelszínt nagyszerűen megifjítja.

 

De miért is jó ez az eljárás?

 

A bőr folyamatosan új sejteket termel: az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában leválnak. Ez a hámlási folyamat azonban viszonylag keveseken zajlik le maradéktalanul. A hidroabráziós kezelés ezt a folyamatot hivatott felgyorsítani.

 

A kezelés kellemes mellékhatása egyben a lényege is: azáltal, hogy eltávolítjuk ezeket az elhalt sejteket, jelentősen felgyorsul az új, friss bőrsejtek kialakulása, így a bőr szó szerint megfiatalodik, egészségesebb és frissebb lesz, a kezelés után alkalmazott hatóanyagok pedig mélyebben fel tudnak szívódni.

Kezelés időtartama:
10 perc
Bemutatkozás