Szemöldökfestés és szemöldökszedés

Szemöldökfestés és szemöldökszedés

A szemöldök alapvetően meghatározza az arc karakterét, és a tekintetet, ezért annak formázását és festését legjobb, ha szakemberre bízod! Itt jó helyen jársz!

 

 

A szemöldök festés segít abban, hogy az arcformádhoz leginkább illő szemöldököt formázzuk, de a szemöldök ívének hibái is jó korrigálhatók a művelettel.

 

A szemöldökfestést leginkább azoknak ajánlott, akiknek kevesebb, halványabb, esetleg ősz a szemöldök szőre, vagy nem megfelelő annak formája. A jól megválasztott szín és forma csodákat tesz a tekintettel, próbáld csak ki!

 

A festék az ősz szőrszálakat is befedi, nagyon tartós, több vendégünk arról számolt be, hogy szemöldöke a festés után, akár 2-3 hétig is megtartja a színét.

A szemöldök festése esetén javasoljuk azt mindig szemöldök szedéssel kiegészíteni, hiszen így érhető el a szőrzet optimális formája, amit aztán a festéssel csak tovább hangsúlyozunk.

 

A szemöldök szedést a szőr sűrűségétől függően csipesszel vagy steril gyantával végezzük, melynek során előnyösebb szemöldök forma kialakítására és a már kialakított forma szinten tartására, azaz a szemöldök igazítására is van mód. 

 

 

Ahhoz, hogy a legszebb eredmény szülessen fontos, hogy a szemöldök rendezett legyen. A szemöldök formáját rövid tervezés és egyeztetés után, gyantázással vagy csipeszes formázással alakítjuk ki.

Szemöldök festés időtartama:
10 perc
Szemöldök formázás időtartama:
5 perc
Bemutatkozás